Rabobank

Vind jouw droomhuis

uitdaging
Er is een grote krapte op de huizenmarkt. Zeker in Amsterdam is het een gekte. Daarom wil de Rabobank Haarlem eo laten zien dat Haarlem een prachtig alternatief is voor Amsterdam. De Rabobank wil de nationale Open Huizen Dag claimen.

creatieve oplossing
Vind jouw droomhuis op de fiets. Kom naar Haarlem tijdens de Open Huizen Dag, parkeer je auto gratis bij de Rabobank en rij lekker de hele dag rond op een gratis fiets. Zo laten we je kennis maken met de schoonheid van Haarlem en stellen wij je in de gelegenheid jouw droomhuis te vinden. Bij de Rabobank krijg je ook direct en gratis oriëntatie gesprek en mocht je jouw droomhuis vinden en je sluit een hypotheek bij de Rabobank dan mag je de fiets gewoon houden.

Om deze campagne te communiceren hebben we Facebook advertenties gemaakt waarbij we de minpunten van Amsterdam extra aanzetten. Gericht Amsterdammers, waarbij we Haarlem als prachtig alternatief laten zien. Een balkon aan een blinde muur, grote groepen toeristen of een toilet in de keuken? In Haarlem vind je wel betaalbare woningen.

Meer werk